Atekder Adına Düzenlenen Gecede Yavuz Seçkin Rüzgarı

Anadolu Tüm Engelliler Kültür Ve Dayanışma Deneği (ATEK DER) tarafından “Her şeye rağmen hayatın gülünecek bir yönü mutlaka vardır” sloganıyla düzenlenen gece de Yavuz Seçkin ve Engelli sanatçılar sahnedeydi.

Yenimahalle belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezinde 29 nisan 2015 tarihinde düzenlenen organizasyonda, Parodileriyle ve taklitleriyle geceye renk katan sanatçı, konuklara keyifli bir gece yaşattı. Gece sonunda Yavuz Seçkin’e engelliler adına bir plaket takdim eden Dernek Başkanı Mehmet Alkaya; amacımız, her şeye rağmen hayatın gülünecek bir yönü mutlaka vardır sloganıyla halkımızla ve kurumlarla engellilerin buluşmasını sağlayarak hep birlikte gülmenin ve eğlencenin tadını çıkarmak ve pozitif bir gün yaşatmaktı dedi. Sözlerine Yavuz Seçkin’e bu özverisi için teşekkür ederek devam eden Alkaya, kurumların ve kuruluşların bu etkinliklerine hiçbir şekilde destek vermediklerini söyledi. Biz hiçbir yapıya tabi değiliz diyen Alkaya, İllaki bir siyasi yapının içinde mi olmamız gerekiyor,arkamızı mutlaka bir yapıya dayamamız mı gerekiyor biz bir engelli derneğiyiz ve engellileri temsil ediyoruz. Her kuruluşta olduğu gibi her türden siyasi görüşü olan engelliler derneğimiz çatısı altında buluşuyor ama biz hiç kimseyi siyasi görüşüne göre değerlendirmiyoruz. Hepsi bizim kardeşimiz ve onların sorunlarının çözümü yönünde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Ancak ne yazık ki faaliyetlerimizde yanımızda görmek istediğimiz, öncelikle resmi kurumlar olmak üzere bir çok kuruluş arkamızda siyasi destek görmeyince bizleri dikkate almıyorlar. Biz, hiçbir siyasi yapının piyonu olmadan sadece engelliler için çabaladık ve böyle de devam edeceğiz. Bu gece bize destek veren vermeyen tüm kurum ve kuruluşlara yinede teşekkür ederiz. Ayrıca Buradan Yavuz Seçkin’e bizler için gösterdiği özveri ve anlayış için tekrar teşekkür eder sanat hayatında başarılar dilerim dedi.